Bölüm ders programı nasıl bulunur?

alperenkrkmazzz

Hectopat
Ders programını bulamadım onun yerine bunu buldum. Burada örneğin salı günü arka arkaya 3 mat 2 yazıyor. İstediğim saatte gidebiliyor muyum? Hazırlığı iyi notla geçtiğim için üstten İngilizce dersi aldım, onun ismi bu programda bile yok. Onu nasıl öğrenirim?

1.png

Bu genel ders saatlerinin yazılı olduğu programdır. Senin ders programın değildir.

Dönem içerisinde alman gereken dersleri biliyor olman lazım, sistemde gözükür. Her ders farklı şubelerde farklı saatlerde verilebilir. Sen kendi programını kendi istediğin saat ve gün düzenine göre belirlersin. Ardından ders çakışması vb. durumları kontrol edip ders kaydını onaylarsın. Bunun sonucunda da senin ders programın oluşur. Lise gibi değildir üniversite, kendi derslerini ve saatlerini sen seçersin.

Bu genel ders saatlerinin yazılı olduğu programdır. Senin ders programın değildir.

Dönem içerisinde alman gereken dersleri biliyor olman lazım, sistemde gözükür. Her ders farklı şubelerde farklı saatlerde verilebilir. Sen kendi programını kendi istediğin saat ve gün düzenine göre belirlersin. Ardından ders çakışması vb. durumları kontrol edip ders kaydını onaylarsın. Bunun sonucunda da senin ders programın oluşur. Lise gibi değildir üniversite, kendi derslerini ve saatlerini sen seçersin.

Kendi derslerimi ben seçtim zaten kesinleştir de dedim danışman onayı bekliyor da kendi istediğim gün saate göre düzenleme kısmını anlamadım zaten zorunlu olan dersleri seçtim.
Onların olduğu gün saati düzenleme diye bir şey mi var?

Kendi derslerimi ben seçtim zaten kesinleştir de dedim danışman onayı bekliyor da kendi istediğim gün saate göre düzenleme kısmını anlamadım zaten zorunlu olan dersleri seçtim.
Onların olduğu gün saati düzenleme diye bir şey mi var?

Mesela Introduction to Computer Programming dersi hem Pazartesi hem Çarşamba var ya, birinden birisini seçiyorsun gibi düşün. Her derste olmayabilir bu durum, ancak bazı derslerde olabiliyor bu şekilde iki farklı şubede olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı