Bölüm geçmeli oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Hikayesi olsun olmasın fark etmez. Sürekli tekrarlayan oyun da olur. Yarım saat veya 1 saat oynayıp sonraki güne bırakabileceğim, bölüm geçmeli oyun arıyorum. Bir bölüm bitirip çıkabileyim. Veya girip geliştirmeleri yapıp çıkabileceğim oyunlar da olabilir. Book of Demons, Fallout Shelter tarzı oyunlar örnek verilebilir. Online olmasın, gerçek zamanlı olabilir. Mesela bir yere adamı yollayıp oyunu kapatacağım, sonra tekrar girip görevi yapacağım. Bu tarz, fazla bilgisayar başında durmamı gerektirmeyen oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun bende mevcut. Steam hesabım şu : torkema61
Bu oyun sürükleyici. Yani oturduğum zaman bir yere kadar gelip kalkmak istiyorum. Dediğim gibi 30 dakika veya 1 saat kadar oynayıp yarına bırakabileceğim oyun arıyorum.

Doom 2016 olabilir
Sanırım kendimi tam anlatamadım İstediğim sürükleyici bir oyun değil. Bunlar oynadıkça insanı içine çekiyor konusu olsa da olmasa da. Benim aradığım tam olarak şöyle; örneğin, strateji oyunu olsun. Askerleri sefere gönderiyorum. Varış süresi 2 saat. Ben o anda oyunu kapatıp 2 saat sonra gireyim istiyorum. Veya Ev inşa ettik, onun bir süresi olacak. Çıkıp o süre bittikten sonra gireceğiz. Ya da bölüm bölüm oynanacak bir oyun olacak. Bir bölümü bitirince çat diye kapatabileceğim. Kendime bir sınırlama getirmek istiyorum yani.

Warframe var mesela online ama istersen tek başına girebilirsin maks 4 kişilik bölümler pcye karşı takım kuruyorsun hikayesi güzel ve sürükleyici günlük görevlerini yaparsın 1-2 hikaye tamamlarsın sıkılınca bırakırsın gezegenler arası görevleri var deneyebilirsin ücretsiz de bir oyun

Destiny 2 gibi mi? Onda da ekip olarak yaratıklara karşı mücadele ettiğimiz bölümler vardı. Eğer aynısı gibiyse Destiny 2 oynuyorum ben.

Destiny bilmiyorum takip etmedim ama muhtemelen anlatımına göre aynı çerçevede oyunlar.

Beyond Two Souls'a bakabilirsin, hikayeli film tadında bir oyun. Tam istediğin gibi parça parça şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…