Bölüme mi şehiri mi öncelik verilmeli?

Hemşirelik çok iyi ya keşke daha fazla çalışıp olaydım. Yine de hemşirelik bayağı hoş. Bst de hevesin olması gerek ve mühendislik gibi değil hani ipi kopan girebiliyor. Ben şahsen hemşirelikten yanayım ki benim bildiğim hemşireliğe giden yazılıma veya bilgisayar mühendisliğinede gider. Sıralama kaç ayiptir sorması.

Ama bst de hoş fakat ipi kopan giriyor bu yüzden yazilim mühendisliği daha ilgi çekici olabilir ama bst dede okusan iyi yerdeyse okunur yani.

Sıralamam 300k maalesef.
Hocam yazılıma olan ilgimden dolayı bu bölümü düşündüm ancak geleceğini düşündüğüm ve yazdığım yerler Mersin erdemli ve Niğde üniversitesi
Hemşirelikte de vakıf üniversitesine gideceğim ancak bstdeki bu 2 şehir gidilmeye değer mi onu bilemediğim için hemşirelik daha cazip geliyor.

Hemşirelik çok iyi ya keşke daha fazla çalışıp olaydım. Yine de hemşirelik bayağı hoş. Bst de hevesin olması gerek ve mühendislik gibi değil hani ipi kopan girebiliyor. Ben şahsen hemşirelikten yanayım ki benim bildiğim hemşireliğe giden yazılıma veya bilgisayar mühendisliğinede gider. Sıralama kaç ayiptir sorması.

Ama bst de hoş fakat ipi kopan giriyor bu yüzden yazilim mühendisliği daha ilgi çekici olabilir ama bst dede okusan iyi yerdeyse okunur yani.

Hocam ilk sıraya Adana'yı yazmayı düşünüyorum hedefim oydu ama Adana'nın kapattığı sıralamaya göre ben 5-8 bin arası gerideyim. Bu bölümün gelme ihtimali nedir? Bunun gelmeme ihtimaline karşı bu 2 bölümü boşta kalmamak için yazıyorum mecburen.

Son düzenleme:
Sıralamam 300k maalesef.
Hocam yazılıma olan ilgimden dolayı bu bölümü düşündüm ancak geleceğini düşündüğüm ve yazdığım yerler Mersin erdemli ve Niğde üniversitesi.
Hemşirelikte de vakıf üniversitesine gideceğim ancak bstdeki bu 2 şehir gidilmeye değer mi onu bilemediğim için hemşirelik daha cazip geliyor.

Hocam ilk sıraya Adana'yı yazmayı düşünüyorum hedefim oydu ama Adana'nın kapattığı sıralamaya göre ben 5-8 bin arası gerideyim. Bu bölümün gelme ihtimali nedir? Bunun gelmeme ihtimaline karşı bu 2 bölümü boşta kalmamak için yazıyorum mecburen.

Kral boşta kalmamak ile heves etmek farklı şeyler. Senin ilk başta hoşuna gitseydi en üste yazardın. Bunu mezunlardan biliyorum. Geleceği var veya işime yarar diyor ama bir bakıyor teknoloji adamı değil bir bakıyor masa başı işçisi değil. Bu sefer tekrardan hazırlanıyor hem yılları hem de OBP'si heba oluyor. Bu yüzden gerçekten hevesin varsa hani ben kod yazmaktan yılmam zevkli olur diyorsan yaz. Bunu da şundan üstüne basıyorum. Hemşirelik ile kod yazma apayrı şeyler. İnsan genelde bir seçeneğe baskın olur bu yüzden heves olduğunu detaylı basıyorum. Yanlış kararlar yıllarını götürmesin diye. Dediğim gibi. Heves azim ve sabır var ise yaz yazılımı.

Kral boşta kalmamak ile heves etmek farklı şeyler. Senin ilk başta hoşuna gitseydi en üste yazardın. Bunu mezunlardan biliyorum. Geleceği var veya işime yarar diyor ama bir bakıyor teknoloji adamı değil bir bakıyor masa başı işçisi değil. Bu sefer tekrardan hazırlanıyor hem yılları hem de OBP'si heba oluyor. Bu yüzden gerçekten hevesin varsa hani ben kod yazmaktan yılmam zevkli olur diyorsan yaz. Bunu da şundan üstüne basıyorum. Hemşirelik ile kod yazma apayrı şeyler. İnsan genelde bir seçeneğe baskın olur bu yüzden heves olduğunu detaylı basıyorum. Yanlış kararlar yıllarını götürmesin diye. Dediğim gibi. Heves azim ve sabır var ise yaz yazılımı.

Hocam bölüm yönünden hiçbir korkum yok yılmadan yaparım ama yazdığım yerler hakkında bir soru işareti var kafamda, ilk 2 Adana'yı yazdım onu çok istiyorum ama dediğim gibibenim sıralamamdan 5-8bin kadar ileride. Ben girebilir miyim?
Erdemli ve Niğde nasıldır, gittiğime değer mi onu kestiremiyorum. O yüzden hemşirelik hem Mersin'de olması hem direk KPSS üzerinden ne olacağının belirli olmasından dolayı istiyorum.
Bst bölümü ile ilgili hiçbir sıkıntım, tasam yok; kendimi geliştirmek içinde ne olursa göze alacağım artık.

benim bildiğim hemşireliğe giden yazılıma veya bilgisayar mühendisliğinede gider. Sıralama kaç ayiptir sorması

Pek öyle değil aslında. Hemşireliğin sıralaması baya düşük değil mi? Ben zamanında diş hekimliği sıralaması ile bilgisayar mühendisliğine gitmiştim. Muhtemelen düşük puanlı mühendislikler geliyordur gelirse de.

Pek öyle değil aslında. Hemşireliğin sıralaması bayağı düşük değil mi? Ben zamanında diş hekimliği sıralaması ile bilgisayar mühendisliğine gitmiştim. Muhtemelen düşük puanlı mühendislikler geliyordur gelirse de.

Hocam yazdığım soruya bir düşünceniz, yorumunuz var mıdır 5-8bin ilerimde olan üniversitenin gelip gelmeme durumu hakkında?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı