- Makaleler
- 1
Hemşirelik çok iyi ya keşke daha fazla çalışıp olaydım. Yine de hemşirelik bayağı hoş. Bst de hevesin olması gerek ve mühendislik gibi değil hani ipi kopan girebiliyor. Ben şahsen hemşirelikten yanayım ki benim bildiğim hemşireliğe giden yazılıma veya bilgisayar mühendisliğinede gider. Sıralama kaç ayiptir sorması.
Ama bst de hoş fakat ipi kopan giriyor bu yüzden yazilim mühendisliği daha ilgi çekici olabilir ama bst dede okusan iyi yerdeyse okunur yani.
Sıralamam 300k maalesef.
Hocam yazılıma olan ilgimden dolayı bu bölümü düşündüm ancak geleceğini düşündüğüm ve yazdığım yerler Mersin erdemli ve Niğde üniversitesi
Hemşirelikte de vakıf üniversitesine gideceğim ancak bstdeki bu 2 şehir gidilmeye değer mi onu bilemediğim için hemşirelik daha cazip geliyor.
Hemşirelik çok iyi ya keşke daha fazla çalışıp olaydım. Yine de hemşirelik bayağı hoş. Bst de hevesin olması gerek ve mühendislik gibi değil hani ipi kopan girebiliyor. Ben şahsen hemşirelikten yanayım ki benim bildiğim hemşireliğe giden yazılıma veya bilgisayar mühendisliğinede gider. Sıralama kaç ayiptir sorması.
Ama bst de hoş fakat ipi kopan giriyor bu yüzden yazilim mühendisliği daha ilgi çekici olabilir ama bst dede okusan iyi yerdeyse okunur yani.
Hocam ilk sıraya Adana'yı yazmayı düşünüyorum hedefim oydu ama Adana'nın kapattığı sıralamaya göre ben 5-8 bin arası gerideyim. Bu bölümün gelme ihtimali nedir? Bunun gelmeme ihtimaline karşı bu 2 bölümü boşta kalmamak için yazıyorum mecburen.
Son düzenleme: