Arkadaşlar sınava çalışma sorusu olarak 10 adet soru verildi 7. soruda tıkandım soru şöyle 3 tane textbox olacak bunların 2 tanesinde karşılaştırma yapılacak yani ilk textbox a 20 girildi 2.'ye 65 3.'de hangi sayıya bölünebildiği yani 20 ile 65 arasında 6'ya bölümü demek oluyor ve 2 tane radio butonu olacak bunlar tam bölünenler çıkaracak (1 tanesi) diğer buton ise bölünemeyenleri çıkarak ve bu sonuçları alt alta yazdıracak bu programı yapacaktım beynim durdu yapamadım yardım edebilir misiniz? Bu arada kod PHP ile yazılacak.
not: Ekleme yapıyorum yazmayı unutmuşum 1 tane check box 1 tanede buton olacak eğer checkbox işaretli ise alt alta değilse yan yana yazdıracak butona basıldığında
Gerek kalmadı sınavdan alınabilecek olan en yüksek notu aldım zaten okumanıza veya herhangi bir şeyi yazmanıza gerek kalmadı ve kod gayet açıktı üstteki kişi nasıl yazdıysa öyle ookuyup anlayabilirdiniz yukarıda yazan türkçeydi fakat siz hangi dil okudunuz bilemem.
Sinavdan kotu alacaginizi, kotu kad yazdiginizi soylemedik. Ya da sizin icin kotu bir dilekte bulunmadik. Yazdiginiz seye tekrar donup bakmanizi oneriyorum.