Çözüldü Bölünmüş diski tek olacak şekilde biçimlendirme

• Konuyu başlatan Mente
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.913
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mente

Hectopat
Merhabalar, bugün yeni bilgisayarımın parçalarını teslim aldım ve parça kurulumunu gerçekleştirdim. Rufus ile Windows 10 Pro yükledim. Adata 480GB SSD ve WD 500GB HDD vardı elimde fakat HDD'yi daha önceki bilgisayarımda kullanmaktaydım Windows onun içinde kuruluydu. Yeni sistemime Windows'u SSD'ye kurdum ve HDD'deki Windows'ta silinsin diye biçimlendir yaptım ardından Windows kuruldu ve sistem açıldığında HDD ikiye ayrılmış şekilde duruyordu 210-220 GB şeklinde. Bu HDD'yi nasıl tek disk yapabilirim? Tekrar format mı atmam gerek? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu şekilde yapabilirsin.
Dikkat et dosyaların bulunduğu bölümü silme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu şekilde yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Bu şekilde yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim, birleşti bölümler, iyi günler dilerim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı