Boğazımda bir şey varmış gibi hissediyorum

Makaleler
1
Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri hiç balgam vs. çıkarmadım tükürmedim artık nasıl deniliyorsa bilmiyorum çünkü. Boğazımda bir şey varmış gibi hissediyorum sümük gibi bir şey o balgam mı sizde de öyle bir his var mı?

Meyve suyu, şekerli içecekler, gazlı içecekler, şuruplu-tatlandırıcılıgı atıştırmalıklar yeme. Bunlardan 1 hafta uzak dur geçicektir. Eğer balgam gibi yapışık bir şey bogazında kalmışsa ve durmadan yutkunma hissi uyandırıyorsa ama her yutkundugunda aslında hiçbir şey olmuyorsa dedigim tam sana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Aynı olay bende de 1 hafta önce oldu yutkunduğum halde gitmiyor gece oldu bir de zorlandım zencefilli şeker vardı onu emdim geçti bu sorun çok fazla üzüntü ve stresten oluyormuş.

Meyve suyu, şekerli içecekler, gazlı içecekler, şuruplu-tatlandırıcılıgı atıştırmalıklar yeme. Bunlardan 1 hafta uzak dur geçicektir. Eğer balgam gibi yapışık bir şey bogazında kalmışsa ve durmadan yutkunma hissi uyandırıyorsa ama her yutkundugunda aslında hiçbir şey olmuyorsa dedigim tam sana göre.

Dediklerinden 3 gün önce bıraktım şu an biraz daha iyi gibi.
@Silinen üye aynı olay bende de 1 hafta önce oldu yutkunduğum halde gitmiyor gece oldu bir de zorlandım zencefilli şeker vardı onu emdim geçti bu sorun çok fazla üzüntü ve stresten oluyormuş.

Çok fazla üzülmüyorum aksine mutluyum strese gelirsek çok stresli değilim.
İleriki yaşlarda guatır olabilirsin erkenden doktora gidip tedavi ol.

Bence çok abartı bir şey değil çok zorlanırsam gidebilirim zaten bu birkaç yıldır var merak ettiğim için konu açıp sormuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı