Bohemian Rhapsody

ardelia

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malumunuz, film uzun zamandır bekleniyordu. Sonunda vizyona çıktı. Mükemmel bir biyografi olmuş. Tabi ki yaşananlar filmde anlatıldığı kadar dramatik değil. Ancak genel hikayeyi anlatması açısından çok iyiydi. Birazcık ağladığımı da itiraf edebilirim. :rolleyes:

Imax'te izlemek isterdim açıkçası, ancak filmi sadece ilk haftasında Imax'te yayınladılar Türkiye'de. Sonra kaldırmışlar hemen ikinci haftasında. O keyfi yapamadım maalesef.
Aranızdan izleyenler var mı? Ne düşündünüz film hakkında merak ediyorum açıkçası.

Bir de eğlenceli bir video ekleyeyim. Freddie, öğrencilik yıllarında Heathrow Havalimanı'nda çalışıyormuş. Bu nedenle British Airways de film tanıtımını böyle yapmak istemiş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kötü tek yorum göremedim açıkçası hatta Quenn hayranlarının sayısı arttı sanırım bu film ile beraber:) Hatta Spotify'de en çok çalanlara girdi galiba şarkıları:)
Bir de eğlenceli bir video ekleyeyim. Freddie, öğrencilik yıllarında Heathrow Havalimanı'nda çalışıyormuş. Bu nedenle British Airways de film tanıtımını böyle yapmak istemiş:
Ef-sa-ne olmuş tek kelime ile:aşk: Çok keyifli ve güzel düşünülmüş bir video. İlk kez gördüm ve bayıldım:)

Kötü tek yorum göremedim açıkçası hatta Quenn hayranlarının sayısı arttı sanırım bu film ile beraber:) Hatta Spotify'de en çok çalanlara girdi galiba şarkıları:)

Evet :kıkırda: Geçen gün Top 50 Global listesini dinlerken Bohemian Rhapsody çalmaya başladı bende. Bir an herhalde liste sona erdi diğer dinlediklerime geçti diye düşündüm. Meğerse Bohemian Rhapsody ve Love of My Life en çok dinlenenlere yeniden girmiş. :)

Evet :kıkırda: Geçen gün Top 50 Global listesini dinlerken Bohemian Rhapsody çalmaya başladı bende. Bir an herhalde liste sona erdi diğer dinlediklerime geçti diye düşündüm. Meğerse Bohemian Rhapsody ve Love of My Life en çok dinlenenlere yeniden girmiş. :)
Karnaval'da Freddie Mercury için ayrı kanal açıldı sadece onun şarkılarını çalıyorlar :D
Umarım kalıcı olur da değeri kalır biraz:) Filmden gaza gelen kitle yüzünden değildir umarım:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı