Boilsoft Video Splitter görüntü yok

fonovisa

Centipat
Herkese merhabalar,

İlk mesajım olduğu için heyecanlıyım, hata yaparsam kusura bakmayın. 🙂

Benim konum şu; dün akşam Boilsoft Video Splitter'da video keserken ön izleme ekranında görüntü aniden gitti, sadece ses var. Hiçbir videoyu oynatamıyorum. K-Lite codec en son sürümüm mevcut, zaten videoları bütün oynatıcılarda açabiliyorum. NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartım var. Çok enteresan bir durum. Son çare olarak buraya yazmak istedim. Aşağıya ekran görüntüsünü koyuyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, öncelikle hoş geldiniz. Diğer konudaki mesajınıza kurallar gereği yeni konu açmanızı söyleyecektim ki bu konuyu gördüm. Buradan devam ediyorum o nedenle. 🙂

Ekran kartı sürücünüz yüklü mü? Yüklü değilse şuradan uygun sürücüyü yükleyebilirsiniz:

Yüklü ise şu rehber ile kaldırıp daha sonra güncel versiyonu tekrar yüklemeyi deneyin öncelikle:

Merhabalar, öncelikle hoş geldiniz. Diğer konudaki mesajınıza kurallar gereği yeni konu açmanızı söyleyecektim ki bu konuyu gördüm. Buradan devam ediyorum o nedenle. 🙂

Ekran kartı sürücünüz yüklü mü? Yüklü değilse şuradan uygun sürücüyü yükleyebilirsiniz:

Yüklü ise şu rehber ile kaldırıp daha sonra güncel versiyonu tekrar yüklemeyi deneyin öncelikle:
Utku Bey merhaba, mesajınız ve karşılamanız için teşekkürler. Kusura bakmayın daha yeni olduğum için biraz acemiyim, ayrıca çözüm bulamadığım için de telaşlıyım :)

Öncelikle, bilgisayar ve donanımları daha çok yeni 4 aylık sıfır bir bilgisayar. Ekran kartı sürücüm de yüklü. Aşağıya resimleri bırakıyorum daha net anlaşılması adına.

Yalnız şöyle bir şey fark ettim, Video Splitter çalışırken Görev Yöneticisi'nde "GPU 0 - Legacy Overlay" yazıyor, başka bilgisayarda denediğimde bunun "GPU 0 - 3D" olduğunu gördüm. Buradan mı kaynaklıdır bilemedim.

Bu bilgilerin üzerine tekrar yorumlarsanız, sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    71,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    107,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Alıntısı3.JPG
    Ekran Alıntısı3.JPG
    89,5 KB · Görüntüleme: 36
Açıkçası bu programı hiç kullanmadım, pek bilgim yok maalesef. Araştırıyorum, pek kaynak da yok üzerine. Genelde codec ve sürücü ile ilgili bahsedilmiş, o şekilde çözmüşler. Ancak sizde codec adına bir eksiklik olmadığı gibi sürücü de yüklü.

GPU altyapısı ile ilgili olduğunu da pek düşünmüyorum, her ne kadar o konuda da fazla bilgiye sahip olmasam da.

Bu nedenle bir üstte verdiğim rehber ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyelim. Olmazsa başka şeylere bakarız. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı