Web Tarayıcıları İçin Eklenti Önerisi

Selamlar, aktif kullandığınız ve güvenilir olan güncel eklenti önerisi akışına katılmak isteyenler kullandığı eklentileri belirtsin.
Ben başlangıç adına birkaç tane ekliyorum:
  • PDF Dark Mode (Göz yorgunluğunu azaltma için özellikle korumalı PDF'lerde arka fonu koyulaştırır)
  • Auto Discard (Uzun süre kullanılmayan sekmeleri otomatik olarak askıya alır)
  • Self-Destructing Cookies (Ziyaret edilen siteden çıkıldığında çerezleri siler)
  • Tablerone Tab Manager (Bu sekme yönetimi ve çok fazla sekme olması halinde aktif tutmak yerine kaydetmenin yanı sıra birkaç işlevsel özelliğe de sahip. Uzantı sayfasında tanıtım videosundan detayına ulaşabilirsiniz)
  • Enhancer for YouTube (YouTube oynatma ve ara yüzlerini detaylıca özelleştirmeye, reklam engellemeye yarar.)
  • Privacy Badger (Tracker/izleyici engellemeyi sağlar ve bunu otomatik öğrenmeyle sağlar ama ben daha titizim, teknik bilgim var diyenler için elbette uMatrix)

CrxMouse: Mouse Gestures

Tam açıklaması uzun sürer ama kısaca mouse ile kombinasyonlar yapmanızı sağlıyor ve kullanmasına alışabilirseniz tarayıcıda gezinirken biraz da olsa kolaylık sağlıyor.

Dosya Ekleri

• uzantılar.PNG
    uzantılar.PNG
    37,1 KB · Görüntüleme: 1
Bitwarden, uBlock Origin(Firefox için, Lite olanı Vivaldi için), Translate Web Pages.

Chrome da Auto Discard kullanmanızı tavsiye etmem. Zaten bellek tasarrufu özelliği var ayarlardan etkinleştirin aynı işlevi görecektir. Yine uBlock varken Privacy Badger gereksiz kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı