Boks kursuna gitmeli miyim?

Genelleme yapamazsın. :)
Ben o kişi için dedim , 90 kilodan sonrası steroid kullandı diye.
Genelleme olmamakla birlikte doğal olarak örnek 180 cm boyunda olanlar bilimsel olarak 10 yılda %15 yağ oranında 99.1 kg üzerine doğal olarak çıkamazlar. Çıkanlar kesinlikle steroid kullanıyordur kaynak için Google'a , "how much muscle can you gain naturally scooby " yaz , ilk çıkana gir.Hesaplayıcı var.

Hem bisiklet hem de üstüne boks ile uğraşır ve aynı şekilde beslenirsen kilo almayı bırak, kaybedersin iyice. Nerden baksan, boyun ve yaşını da hesaba katarsak, 4000-4500 kalori alman belki de daha fazlasını alman gerekir kilo alabilmek için.

Hocam siz oturun evde 1ay boyunca her akşam adana kebap-çorba-ayran yiyin,için hiç bir şeyiniz kalmaz. (canı çekti) :D :D

Masraflı olursa dürüm-ayran da kurtarır (y)

Bisiklet sporunu aralıksız sürdürüyoruz :) Memleketten tut yazlığa her daim yanımda bulunuyor, ondan zaten vazgeçemiyoruz.
Şuan 179-180 boya karşılık 58 kiloyum bu arada.

Boks kursu yerine yüzmeye yazıldım, eminim çok daha faydalı oldu benim için.
Boks merakımı da eve kum torbası ve boks eldiveni alarak gidereceğim. Ayarlı dumbel seti falan da eklemeyi düşünüyorum yanına.
Zaten öyle kavga, dövüş bizlere göre değil :)

Bisiklet sporunu aralıksız sürdürüyoruz :) Memleketten tut yazlığa her daim yanımda bulunuyor, ondan zaten vazgeçemiyoruz.
Şuan 179-180 boya karşılık 58 kiloyum bu arada.

Boks kursu yerine yüzmeye yazıldım, eminim çok daha faydalı oldu benim için.
Boks merakımı da eve kum torbası ve boks eldiveni alarak gidereceğim. Ayarlı dumbel seti falan da eklemeyi düşünüyorum yanına.
Zaten öyle kavga, dövüş bizlere göre değil :)
Fitness'a gitmeyi düşündünüz mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı