Boks torbası önerisi

AhmetSdS

Decapat
Daha fazla  
Evde yumruklarımı geliştirmek için falan bir boks torbası almak istiyorum. Kaliteli üzmeyecek güzel bir boks torbası önerisi yapabilir misiniz ve bir de yine kaliteli güzel bir eldiven önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

Bütçe nedir ayakta duran mı yoksa tavana asılı mı istersiniz?

Bütçe nedir ayakta duran mı yoksa tavana asılı mı istersiniz?

Yani 3K derim herhalde ama gerçekten kaliteli bir torba için biraz daha belki açarım bütçeyi tabii daha uyguna kaliteli bir şey varsa iyi olur piyasayı tam bilmiyorum. Tavanda duran daha iyi olabilir gibime geliyor ama fark etmez.

İftarı açtıktan sonra bakacağım hocam sorum olursa o zaman sorarım da şimdiden çok teşekkür ederim emeğiniz için sağ olun.

Bundan farksız şundan soracağım hocam bu boks standları oluyor ya ( yalnızca örnek olsun diye kalitesi nasıl bilmiyorum ) onları da bir düşünüyorum ama onlardan sizce hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
İftarı açtıktan sonra bakacağım hocam sorum olursa o zaman sorarım da şimdiden çok teşekkür ederim emeğiniz için sağ olun.

Bundan farksız şundan soracağım hocam bu boks standları oluyor ya ( yalnızca örnek olsun diye kalitesi nasıl bilmiyorum ) onları da bir düşünüyorum ama onlardan sizce hangisini tercih etmeliyim.
Hepsi aynı standartta hocam plastik ve sünger kalitesi değişkenlik gösterir 4.5 yıldız üzeri olanları alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı