Boks torbası tavanı delmeden nasıl asılabilir?

enesjj22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, taşındıktan sonra boks torbasını takacak zaman bulamadım ve annem tavanı delip takmama izin vermiyor, bunun için alternatif bir şey var mı acaba? Çünkü kullandığım bir şeydi... Şimdiden teşekkür ederim.

Annenizi ikna ederebilirseniz bence sorun çözülür gibi

Hiçbir yeri delemiyorsanız, çok muhteşem bir fikir olarak görmüyorum ama ahşap bir iskelet kurup ona metal bir askı ile monte edebilirsin. MDF v.b endüstriyel ahşap değil, bayağı bildiğin ahşap olacak. Sökülebilir ve dengesini de planlarsan taşınırken götürebilirsin.

Hocam teşekkür ederim cevap için cevabınız mantıklı ama çok yer kaplayacağını düşünüyorum eğer siz de benim anladığım gibi bir şey demeye çalışıyorsanız denge sorunu için fazla tahta gerekiyor çünkü ve bunların uzun olduğunu düşünürsek çokta iyi durmayabilir.

Spor olarak bunu yapıyorsan ya da yapman gerekiyorsa; yani en az 3 ayak ve konik/piramidal şekilde olması gerekir, çok yer kaplar mı... bilemem odanın boyutu ve bu ihtiyacın genişliği - ama üç ayak yapınca alttan da birleştirdiğin yere 3 teker takılır, 3 nokta tepede bağlar, o zaman da arada yanlışlıkla ahşaplara vurmaya başlayıp wing chun'a dönmeye başlarsın o da olmaz... 4'lü olarak odanın duvarlarından destek alırsın ancak o da çok alakasız bir çözüm olacak. Duvarlardan destek alınacak - iyi işçilik olması gerek, ahşaplar eğrilirse zamanla gene sıkıntı... O duvarlar delinecek...

Balkonu delin olmaz mı diyeceğim balkonda da hareket edemezsin. Pekala binanın teras ya da otoparkında bu işi kotarabilir misin diyeceğim, başka da fikrim yok.

Hocam cidden teşekkür ederim ben kendi sorunumu bu kadar düşünmedim yani odamda 2 tane yatak 2 tane gardırop var kardeşimle kalıyorum bilgisayar falan derken tam ortasında belirli bir yer kalıyor tam oraya düşünüyordum zaten tabii ki kenara da taşıyabilirdim fakat o tahtaları da koysam güzelde durmayacaktı bence. Balkon küçük ve kombinin de balkonda durması yine iyi değil bir de annemin izin verip vermeyeceği de var sanırım delmekten başka çare yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…