Olay forumda olmadı, İnstagramda bir postunun yorumlar kısmında oldu. "bnha izleyicisi=" tarzı yorumlar aldım. Neden bu kadar toxic anime izleyicisi var? Böyle durumlarda ne yapmamı önerirsiniz?
Olay forumda olmadı, İnstagramda bir postunun yorumlar kısmında oldu. "bnha izleyicisi=" tarzı yorumlar aldım. Neden bu kadar toxic anime izleyicisi var? Böyle durumlarda ne yapmamı önerirsiniz?
İnsanlar öznel düşüncenin ne demek olduğunu bilmiyor. Kendileri sevdiği oyun, anime, dizi asla eleştirilemez ancak başkasının sevdiklerine böğürmeye başlıyorlar. Takmamak lazım artık biraz omurilikten söylüyorlarmış gibi geldi. Neden diye sorsan bu arada sebep sunamazlar. Engellemek lazım.
Ben izlediğim için savunmuyorum baştan söyleyeyim. Sen ya da başkası sevmiyorsa ama birisi seviyorsa o insana neden diye soramazsın herkesin kendi düşüncesi var.
Ben izlediğim için savunmuyorum baştan söyleyeyim. Sen ya da başkası sevmiyorsa ama birisi seviyorsa o insana neden diye soramazsın herkesin kendi düşüncesi var.
Tamam, o da umursamasın. Pardon da, birisinin engelli demesiyle böyle ağlayacaksa internete girmesin, biraz daha kendine güvenip gelsin. Böyle postlar atacaksan yorumlara da hazır olman lazımdı .