Bolu Üniversitesi nasıldır?

FaruKaradeniz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Bolu Üniversitesi geldi okuyan, yaşayan her ne olursa bilgi verip öneri falan verecek bir şeyleriniz varsa yardım ederseniz çok mutlu olurum.

İyi bir üniversite değil, ortalama sayılır. Taşra üniversiteleri nasılsa AİBÜ de hemen hemen öyle.

Derdi okumak olan insan için pek bir şey değiştirmez belki ama kampüsün önünde koyun otlatan çoban olduğunu ve sosyal hayatınızın çok kısıtlı olacağını göz önünde bulundurarak gidin, çobanlığı küçümsemiyorum ama üniversiteyi çok yanlış yere kurmuşlar, köyle üniversite iç içe neredeyse.

Bu arada AİBÜ'de okumuyorum, yakınında yaşıyorum sadece.

İyi bir üniversite değil, ortalama sayılır. Taşra üniversiteleri nasılsa AİBÜ de hemen hemen öyle.

Derdi okumak olan insan için pek bir şey değiştirmez belki ama kampüsün önünde koyun otlatan çoban olduğunu ve sosyal hayatınızın çok kısıtlı olacağını göz önünde bulundurarak gidin, çobanlığı küçümsemiyorum ama üniversiteyi çok yanlış yere kurmuşlar, köyle üniversite iç içe neredeyse.

Bu arada AİBÜ'de okumuyorum, yakınında yaşıyorum sadece.
'Çobanlığı küçümsemiyorum' demeniz çobanlığı küçümsemediğiniz anlamına gelmez. Çobanlık kutsal ve yüksek kazançlı bir meslektir. Üniversiteden kötü bölümden mezun olanlar asgari ücretle çalışırken hayvan sahipleri 60.000₺ vermelerine rağmen çoban bulamıyorlar. Ayrıca Bolu Üniversitesi gayet yüksek eğitim kalitesine sahip bir üniversitedir. Köyle iç içe olması huzurlu ve sakin bir eğitim için gayet iyi. İstanbul'da yaşamanın daha beter olduğundan emin olabilirsiniz.

Kaynak: NTV Haber

Siz üniversite okurken çobanlarla arkadaşlık kurup yurt odalarında dört köşe dönebilirsiniz ama bence iyi bir üniversitenin o bölgeyle bir uyumluluğu olmalı. Bir üniversite yapmışlar, 500 metre ötesinde hayvanlar otluyor, AİBÜ de otomatik olarak taşra üniversitesi sınıfına giriyor. Verdikleri eğitim kalitesi hakkında bilgim yok, orada okumadım, hocalarını tanımıyorum ama tercih yapacak olsam Bolu'da yaşayan biri olarak yazmam.

Zaten benim yorumum derdi sadece okumak olan adam için değil, AİBÜ'ye gidip bir öğrenci olarak mutlu olmak çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı