Bonus Piu hesabı nasıl kapatılır?

umut147

Femtopat
Daha fazla  
İlk çıktığında açmıştım hesabı fakat hiç kullanmadım. Hesabımı kapatmak için müşteri hizmetlerini arıyorum bizim böyle bir uygulamamız olduğunu bilmiyordum diyorlar ve şubeye gitmemi söylediler. Şubeye gittim onlarda bilgi sahibi olmadıklarını, müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Döngü içerisine girdim. Daha önce bonus piu kullanıp hesabını kapatmayı başaran varsa yardımcı olabilir mi? Garanti Bankası'na mail bile attım onlarda yardımcı olmadı.

İlk çıktığında açmıştım hesabı fakat hiç kullanmadım. Hesabımı kapatmak için müşteri hizmetlerini arıyorum bizim böyle bir uygulamamız olduğunu bilmiyordum diyorlar ve şubeye gitmemi söylediler. Şubeye gittim onlarda bilgi sahibi olmadıklarını, müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Döngü içerisine girdim. Daha önce bonus piu kullanıp hesabını kapatmayı başaran varsa yardımcı olabilir mi? Garanti Bankası'na mail bile attım onlarda yardımcı olmadı.

Mobil bankacılık programlarından kapatma seçeneği yok mu?

Şubeye gidip müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi? Belki iki bilgisiz çalışan birlikte konuşunca çözerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı