BonziBuddy nedir?

Bazı -1 IQ ınstagrammerlar yüzünden çok fazla abartılan bir konu bence.

Instagrammer demek doğru olmaz bu bonzi buddy virüsünü paylaşan elemanlar tahminimce yaşı küçük ya da paylaşan etkileşim için yapıyor ama yorumlar tamamen düşük yaş ortalaması dediğimi anladınız daha düzgün cümle kuramayan çocuklar var ve bilgisayar elektriğe bağlı değilken kendi kendine gece 3'te açılıp çığlık atacağını falan sanıyorlar patlıyorum yorumları görünce😀

Instagrammer demek doğru olmaz bu bonzi buddy virüsünü paylaşan elemanlar tahminimce yaşı küçük ya da paylaşan etkileşim için yapıyor ama yorumlar tamamen düşük yaş ortalaması dediğimi anladınız daha düzgün cümle kuramayan çocuklar var ve bilgisayar elektriğe bağlı değilken kendi kendine gece 3'te açılıp çığlık atacağını falan sanıyorlar patlıyorum yorumları görünce😀
Aynen hocam. Bide çok bilmiş gibi konuşuyorlar ya, gümlüyorum 🤣

Neymis elektrik topluyormus 😂

Aynen hocam. Bide çok bilmiş gibi konuşuyorlar ya, gümlüyorum 🤣
Bikgisayari parcalayin, formatla gecmez falan diyorlar. Cok bilmisler ya :D

Neymis elektrik topluyormus 😂

Bikgisayari oarcalayin, formatla gecmez falan diyorlar. Cok bilmisler ya :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sevdiğim spyware'dır kendisi. Kendi makinemde denemek istiyorum ama malware da varsa diye korkuyorum. Sanal makinede sarmıyor ya :D

Şifreleri falan çalabileceğini pek düşünmüyorum eski çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı