Boosteroid alınır mı?

• Konuyu başlatan doiya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.487
GFN ile benzer gecikmede olması imkansız, yine de sen bilirsin.

2 ay Boosteroid kullandım. 5 aydır da GeForce NOW kullanıyorum. GFN 60ms, Boosteroid 80ms dolaylarında ping değeri alıyordum.

Share your results denilen yer mi? Öyleyse mss: 1452, mtu: 1492.

Minimum gereksinimleri karşılıyor o zaman hocam hata vereceğini sanmıyorum, internet hız değerleriniz ve türü(DSL-fiber) nedir?

2 ay Boosteroid kullandım. 5 aydır da GeForce NOW kullanıyorum. GFN 60ms, Boosteroid 80ms dolaylarında ping değeri alıyordum.

Minimum gereksinimleri karşılıyor o zaman hocam hata vereceğini sanmıyorum, internet hız değerleriniz ve türü(DSL-fiber) nedir?

Modemde DSL ışığı yanıyor diye DLS umuyorum.

Ben aldım 45 ms var ama görüntü kötü.Netim 100 olmasına rağmen boostroid 15 mbps anca kullanıyor.Geforce 80 85 mbps kullanırdı ama görüntü güzel olurdu en azından.Grafik önemli ise alma yoksa 480p gibi oyun oynarsın.

Arada oldu çok fazla değil ama dediğim gibi kalite çok kötü üstüne de düşükte olsa biraz ping olunca bir daha almam yani. İade talep ettim bakalım. Tek avantaji kütüphane lakin 480p video kalitesi ile oynamak yerine hiç oynama daha iyi oyundan zevk alamıyorsun.
Hocam tarayıcıdan tarayıcıya fark ediyor o mesela Safari'de cam gibi görüntü alırken Chrome kullanınca kalite düşüyordu.

Hocam tarayıcıdan tarayıcıya fark ediyor o mesela Safari'de cam gibi görüntü alırken Chrome kullanınca kalite düşüyordu.

Kendi uygulaması, Opera, Chrome ve Edge denedim aynı hepsi Safari de de düzeleceğini sanmıyorum. Neyse ki iademi kabul ettiler. Destek çok anlayışlı. GeForce'de 5dk gir iade almazlar. İleride 4K serverler vs açılırsa anca tekrar denenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı