Boosteroid Cloud Gaming servisi güvenilir mi?

Peki oyun kaç ayda veya kaç hafta da eklenebilir? Sadece bu oyun için sormuyorum bu arada talep ettiğimiz tüm oyunlar için soruyorum.

Peki oyun kaç ayda veya kaç hafta da eklenebilir? Sadece bu oyun için sormuyorum bu arada talep ettiğimiz tüm oyunlar için soruyorum.
Acikcasi oyunun populerligine ve talep edilme oraninin yuksek olmasi onemli sonrasinda da pubisher dan onay gelmesi gerekiyor tabiki de...

Bende oyle umuyorum insallah
Dediğiniz 3 saatlik deneme sürümü için ne yazmalıyım desteğe? İnternetim biraz dalgalı olduğu için satın alırsam paramın boşa gitmesini istemiyorum. Önce denemek istiyorum.

Dediğiniz 3 saatlik deneme sürümü için ne yazmalıyım desteğe? İnternetim biraz dalgalı olduğu için satın alırsam paramın boşa gitmesini istemiyorum. Önce denemek istiyorum.

Ücretsiz denemek istediğinizi yazın ben yazdım internet hızı ve sistemimin ekran görüntülerini istedi internet hızım düşük olduğundan dolayı ücretsiz deneme hakkı vermeyeceklerini söylediler.

Ücretsiz denemek istediğinizi yazın ben yazdım internet hızı ve sistemimin ekran görüntülerini istedi internet hızım düşük olduğundan dolayı ücretsiz deneme hakkı vermeyeceklerini söylediler.
5-6 gün falan önce yazdım deneme sürümü istiyorum diye. 70 ms var diye 1 saatlik verebiliriz maksimum dediler. GeForce NOW'dan çok daha iyi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…