Boosteroid ile Rust deneyimi nasıl olur?

her4_35

Centipat
Merhaba, aktif olarak GFN kullanıyorum ve çoğunlukla Rust oynuyorum. Fakat son güncellemeden sonra FPS düşüşü ve GFN'deki Ultimate paketlerin fiyat artışından dolayı Boosteroid'e yönelmek istiyorum. Boosteroid hem daha fazla oyun barındırıyor hem de daha iyi sisteme sahip. Sizce ping sorunu falan ortaya çıkar mı veya oyunlarda donma gibi bir problem oluyor mu?
İnternetim 500/100.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boosteroid 100 Mbps internetimde hikayeli oyunlar için beklediğimden daha iyi performans sunmuştu ancak eski fps ve MOBA oyuncusu olarak hafif gecikmeyi hissediyordum. Sizin internetiniz çok daha iyi olduğundan Boosteroid'in kendi bağlantı testini yapmanızı öneririm.

Türkiye'de sunucuları olmadığından ping daha fazla hissedilebilir. Özellikle bir de hızlı FPS oyun oynuyorsunuz. Bende RDR2 gibi oyunlarda bile bayağı hissediliyordu ancak sizin internetiniz çok daha iyi, bir de Balkan tarafına yakınsanız daha iyi olabilir. En yakın sunucu orada diye hatırlıyorum.

Boosteroid 100 Mbps internetimde hikayeli oyunlar için beklediğimden daha iyi performans sunmuştu ancak eski fps ve MOBA oyuncusu olarak hafif gecikmeyi hissediyordum. Sizin internetiniz çok daha iyi olduğundan Boosteroid'in kendi bağlantı testini yapmanızı öneririm.
45 50 ms arası gösteriyor.Bazı yerlerde bundan düşük ms alırsınız diyorlardı doğru mu acaba

Türkiye'de sunucuları olmadığından ping daha fazla hissedilebilir. Özellikle bir de hızlı FPS oyun oynuyorsunuz. Bende RDR2 gibi oyunlarda bile bayağı hissediliyordu ancak sizin internetiniz çok daha iyi, bir de Balkan tarafına yakınsanız daha iyi olabilir. En yakın sunucu orada diye hatırlıyorum.
İstanbul

40 - 50 MS ile oynuyorum ve beni rahatsız etmiyordu. 1 ay alıp en azından denemenizi öneririm. GeForce NOW'dan daha kaliteli bir hizmet sağlıyor. Tek sorunu biraz gecikme olması. 7900 XT ekran kartı veriyor ayrıca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı