Boosteroid kullanılır mı?

Tesekkur ederim yorumlariniz ve vermis oldugunuz geri bildigim icin. Rakiplerimizden iyi oldugumuzu duymak bizi cok mutlu etti. Sizden ricam geri bildiriminizi support@boosteroid.com a iletip bana kayit oldugunuz email adresinizi iletebilirmisiniz rica etsem?

Ne oldu hocam denediniz mi nasıl oldu oyunlar 25Mbps'le.

Yok hocam maalesef alacak fırsatım olmadı. GeForce NOW'da oynarken çok bulanıklık oluyordu ama.

Benimde 42 Mbps olmasına rağmen bazen oluyordu ama boostroid sağlamdı hocam öyle bir sorun yaşamamıştım fena değildi.

Arkadaslar, Turkiye ye yakin serverlarimiz, Romanya ve Ukrayna'da bulunuyor. Sormak istediginiz tum sorulari bana sorabilirsiniz. Destek hattimiz ile hizmetinizdeyiz.
Ücretsiz 1saatlik bile deneme sürümü olmuyor mu acaba? Desteğe ulaştım ama böyle bir hizmetlerinin olmadıklarını söylediler. Ben deneyip almak istiyordum eğer sıkıntı yaşamazsam.

Merhaba hocam ben 1 seneden beri 1 saatlik oynamak için yazıyorum ama destek hep hayır diyor acaba siz bana 1 saatlik deneme kodu verebilir misiniz?

Ben de yazabilir miyim kod için? Artık Boosteroid kod vermiyormuş, siz yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…