Boosteroid nasıldır?

Sameta1993

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar halihazırda GeForce NOW kullanıyorum ama belli başlı oyunlarda desteği olmadığı için platform degistircektim. Boosteroid ile karşılaştım. Nasıl bir hizmet kalitesi var, VPN vs gerektirmeden kullanabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN gerektirmiyor. Görüntü kalitesini beğenmiştim ama gecikmesi GeForce NOW kadar iyi değildi. Fakat oyun kütüphanesine bakılınca göz ardı edilebilecek bir şey bence. Eskiden mail atıp rica edince 3 saat deneme veriyorlardı, hala oluyor mu bilmiyorum deneyebilirsiniz.

Görüntü kalitesi olarak çok iyi, gecikmesi de iyi hikayeli oyunlar için. Rekabetci oyunlarda fark edilebilir ama Single Player oyunlarda fark edilmez. Ben kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım bunlarda internet değerim buna yakın bir şey kullanıyorsan al bence hocam. İkinci resim boosterodin sitesindeki hızım. Orda düşürüyor hızı

Dosya Ekleri

• Screenshot_53.png
    Screenshot_53.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_32.png
    Screenshot_32.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 103
Görüntü kalitesi olarak çok iyi, gecikmesi de iyi hikayeli oyunlar için. Rekabetci oyunlarda fark edilebilir ama Single Player oyunlarda fark edilmez. Ben kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım bunlarda internet değerim buna yakın bir şey kullanıyorsan al bence hocam. İkinci resim boosterodin sitesindeki hızım. Orda düşürüyor hızı
Yani dowland hızımız aynıymış ama 33mbs İnternet hızım

VPN gerektirmiyor. Görüntü kalitesini beğenmiştim ama gecikmesi GeForce NOW kadar iyi değildi. Fakat oyun kütüphanesine bakılınca göz ardı edilebilecek bir şey bence. Eskiden mail atıp rica edince 3 saat deneme veriyorlardı, hala oluyor mu bilmiyorum deneyebilirsiniz.
Mail adreslerini yazabilirmisin bi şansımı deniyim geforca kazık para vermek istemiyorum çünkü her oyunda yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı