Boostreoid kullanmak mantıklı mı?

yenilmezbabapro

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bugün yeni TV almış ailem televizyondada Gaming portal var ve içinde de boostreoid var ve anladığım kadarıyla PlayStation'a gerek kalmadan bulutla oyun oynayabiliyor. Sizce şu an almak mantıklı mı? 10 euro gibi bir fiyatı var kullananlar memnun mu yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklasik 1-2 sene once 50 Mbps gibi bir internetle kullaniyordum. Hikayeli oyunlar icin hiçbir problem yasamadim ama Online oyunlarda gecikme oldugu icin problem olabiliyor. Yani GTA 5 oynarsiniz RDR oynarsiniz fakat CS Fortnite gibi oyunlari oynayamazsiniz.

Bulut oyun sistemlerini hiç denemedim üstteki arkadaşın dediği gibi hikayeli/offline oyunlarda sorun çıkmaz ama onlineda çıkabilir. Birde hiçbir zaman tercih etmemişimdir. Onun yerine game pass alın kafanız rahat olur onlineda oynarsınız.

Bulut oyun sistemlerini hiç denemedim üstteki arkadaşın dediği gibi hikayeli/offline oyunlarda sorun çıkmaz ama Online'da çıkabilir. Bir de hiçbir zaman tercih etmemişimdir. Onun yerine game Pass alın kafanız rahat olur Online'da oynarsınız.

PlayStation yok direkt TV'nin içinde öyle bir avantajıda var zaten FC 25 kariyer falan yaparım ya da ETS tarzı belki Fortnite.

Yaklasik 1-2 sene once 50 Mbps gibi bir internetle kullaniyordum. Hikayeli oyunlar icin hiçbir problem yasamadim ama Online oyunlarda gecikme oldugu icin problem olabiliyor. Yani GTA 5 oynarsiniz RDR oynarsiniz fakat CS Fortnite gibi oyunlari oynayamazsiniz.

TV'de denenirmi sence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı