GriTon Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum?
Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 20 Ocak 2023 #2 GriTon dedi: Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
GriTon dedi: Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.096 Çözümler 17 Yer İstanbul 20 Ocak 2023 #3 GriTon dedi: Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dosyaları serverden aldığı için ekleme yapamazsınız. Artı 0 Eksi
GriTon dedi: Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dosyaları serverden aldığı için ekleme yapamazsınız.
KS KS GriTon Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 Earas dedi: Yok hocam dosyaları serverden aldığı için ekleme yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... 509401 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. Artı 0 Eksi
Earas dedi: Yok hocam dosyaları serverden aldığı için ekleme yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... 509401 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
A alinsandor Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #5 Keşke olsa. Artı 0 Eksi
Yasyass Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #6 GriTon dedi: Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... olumm ben okumustum bu siteden yorumlarda boosteroidde indirmeyi başardım türkçe yama ama her girdiğimde yapman gerekiyor Artı 0 Eksi
GriTon dedi: Boostreoid üyeliğim var ingilizcem yetersiz olduğu için hikayeyi anlayamıyorum herhangi bir şekilde yama indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... olumm ben okumustum bu siteden yorumlarda boosteroidde indirmeyi başardım türkçe yama ama her girdiğimde yapman gerekiyor