Boot ekranı usb'yi görmüyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum ne yapsam olmadı Mac boot ekranında usbyi görmüyor çözümü bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim 5 gündür bununla uğraşıyorum

Ne amaçlanılıyor... Macbook üzerine sistem yüklemek mi? Pc üzerine Hackintosh yüklemek mi? Macbook üzerine raw dosyası gösteremezsiniz. Direkt DMG yi usb ye mount etmeniz gerekecek. Orjinal Mac sürümü Yosemite yada El Capitan neyi yüklemek istiyorsanız onu usb'ye mount etmeniz lazım.. Bir de Mac eğer çok eskiyse belli bir sürüme kadar destek verir, atıyorum Mountain Lion 10.8 gibi en son vereceği destek..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 5 gün sonunda baya bişey öğrendim bu konu hakkında en sonunda şunu tecrübe edindim formumuza çok yardımı olur inşallah şimdi işlemlerin hepsi doğruymuş bu işlemde lion disk maker işimizi görüyor ancak usb nin boot edilebilen bir usb olması gerekiyor benim usb toshıba nın dı olmadı lexar markalı usb işe yaradı ve kurdum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı