BOOT Ekranında Hangi Kısım Seçilmeli?

Ben USB belleğe yükledim Win 10 ISO sunu. Belleğin adı da generic mass-Storage.

Lütfen yardım edin cevap gelmez ise her ikisini de deneyeceğim hangisi olursa.

Şimdi yemek yiyeceğim ondan sonra formatı atacağım inşallah sorun çıkmaz.
Bu arada uberk bana lütfen Steam'den istek at.

Son düzenleme:
Generic mass-Storage'de dosyalarınız varsa BOOT kısmında bu seçeneği seçmeniz gerekmektedir. BOOT'un amacı budur, seçtiğiniz kanal üzerinden okuma yaparak açar.

Burayı bilemiyorum, deneme yanılma yapacaksınız muhtemelen. Giriş portları olabileceğini düşünüyorum sadece.

İşte hangisini Partition 1 mi Partition 2 mi anlamadım.

Ben de aynı durumla karşılaşmıştım. "Partition 1"i seçtim; format gerçekleşti. Sanırım ikincisi, "bİlgisayarım"a çift tıkladığınızda açılan pencerede kırmızı renkte görünüyor.

Maalesef ikisini de denedim ama altta 80'lerden kalma bilgisayar hatası gibi piksel piksel oldu ekran bende Windows'un ayarlarından format attım üzücü oldu bu.

Aynen bende de kırmızı gözüküyordu ama ikisi de hata verdi piksel piksel hepinize teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• 1590340004450712403265.jpg
    727 KB · Görüntüleme: 87

Başlat>Çalıştır'ı aç. msinfo32 yaz ve "Tamam" butonuna tıkla. Açılan sayfada alt kısımlara doğru "Güvenli ön yükleme durumu" satırı karşısında "Kapalı" yazmalı. Eğer "açık" görünüyorsa Bios'a girerek "Security Boot" seçeneğini "Disabled" yapmalısın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan, anakart marka ve modelini Google'a yaz ve araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…