BOOT Ekranında Hangi Kısım Seçilmeli?

Yer
Kappppadokkya
Daha fazla  
Meslek
Ders çalışmak
Merhabalar. Şimdi format atacaktım bilgisayara fakat iki tane USB var ikisi de UEFI hangisini seçmeliyim?

aaaaaa.png

Ben USB belleğe yükledim Win 10 ISO sunu. Belleğin adı da generic mass-Storage.

Lütfen yardım edin cevap gelmez ise her ikisini de deneyeceğim hangisi olursa.

Şimdi yemek yiyeceğim ondan sonra formatı atacağım inşallah sorun çıkmaz.
Bu arada uberk bana lütfen Steam'den istek at.

Son düzenleme:
Maalesef ikisini de denedim ama altta 80'lerden kalma bilgisayar hatası gibi piksel piksel oldu ekran bende Windows'un ayarlarından format attım üzücü oldu bu.

Aynen bende de kırmızı gözüküyordu ama ikisi de hata verdi piksel piksel hepinize teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• 1590340004450712403265.jpg
    1590340004450712403265.jpg
    727 KB · Görüntüleme: 87
Maalesef ikisini de denedim ama altta 80'lerden kalma bilgisayar hatası gibi piksel piksel oldu ekran bende Windows'un ayarlarından format attım üzücü oldu bu.

Aynen bende de kırmızı gözüküyordu ama ikisi de hata verdi piksel piksel hepinize teşekkür ediyorum.

Başlat>Çalıştır'ı aç. msinfo32 yaz ve "Tamam" butonuna tıkla. Açılan sayfada alt kısımlara doğru "Güvenli ön yükleme durumu" satırı karşısında "Kapalı" yazmalı. Eğer "açık" görünüyorsa Bios'a girerek "Security Boot" seçeneğini "Disabled" yapmalısın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan, anakart marka ve modelini Google'a yaz ve araştır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı