A Artiex Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 Boot ekranında USB gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 USB'de sorun olabilir mi? Başka bir bilgisayarda deneseydiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A Artiex Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 MPPASHA dedi: USB'de sorun olabilir mi? Başka bir bilgisayarda deneseydiniz. Genişletmek için tıkla... farklı bir usb ile denedim yine olmadı Artı 0 Eksi
MPPASHA dedi: USB'de sorun olabilir mi? Başka bir bilgisayarda deneseydiniz. Genişletmek için tıkla... farklı bir usb ile denedim yine olmadı
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.473 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #4 USB portlarında sıkıntı olablir mi? Artı 0 Eksi
MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #5 Artiex dedi: farklı bir usb ile denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Peki masaüstünde görüyor mu ? yoksa sadece boot menüde mi gözükmüyor ? Artı 0 Eksi
Artiex dedi: farklı bir usb ile denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... Peki masaüstünde görüyor mu ? yoksa sadece boot menüde mi gözükmüyor ?
KS KS A Artiex Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #6 Harleen dedi: USB portlarında sıkıntı olablir mi? Genişletmek için tıkla... yok pc açıkken okuyor Artı 0 Eksi
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #7 Artiex dedi: Boot ekranında USB gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Farklı USB girişlerini deneyin. Sorun devam ederse BIOS ayarlarını Varsayılan' a sıfırlayın. Artı 0 Eksi
Artiex dedi: Boot ekranında USB gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Farklı USB girişlerini deneyin. Sorun devam ederse BIOS ayarlarını Varsayılan' a sıfırlayın.
KS KS A Artiex Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #8 MPPASHA dedi: Peki masaüstünde görüyor mu ? yoksa sadece boot menüde mi gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla... masaüstünde görüyor sadece boot menüde gözükmüyor altotziki dedi: Farklı USB girişlerini deneyin. Sorun devam ederse BIOS ayarlarını Varsayılan' a sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... nasıl sıfırlayacam Artı 0 Eksi
MPPASHA dedi: Peki masaüstünde görüyor mu ? yoksa sadece boot menüde mi gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla... masaüstünde görüyor sadece boot menüde gözükmüyor altotziki dedi: Farklı USB girişlerini deneyin. Sorun devam ederse BIOS ayarlarını Varsayılan' a sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... nasıl sıfırlayacam
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #9 Artiex dedi: Masaüstünde görüyor sadece boot menüde gözükmüyor. Nasıl sıfırlayacağım. Genişletmek için tıkla... F9'a basın çıkan pencereden " Yes, Ok , Accept (hangisi bilmiyorum)" ardından F10 ile yeniden başlatarak deneyin. Artı 0 Eksi
Artiex dedi: Masaüstünde görüyor sadece boot menüde gözükmüyor. Nasıl sıfırlayacağım. Genişletmek için tıkla... F9'a basın çıkan pencereden " Yes, Ok , Accept (hangisi bilmiyorum)" ardından F10 ile yeniden başlatarak deneyin.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Şubat 2022 #10 Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi