Çözüldü Boot ekranında USB'yi seçince siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmmRunn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB
İşlemci
Intel Core i7-5600U
Linux'ta Windows ISO'sunu Ventoy ile yazdırdım ancak boot ekranında USB seçince siyah ekranda kalıyor ve sonuç alamıyorum.
WoeUSB indirmeyi denedim ancak indirdikten sonra nasıl çalıştırılacağını bilmiyorum, açmaya çalıştığımda açılmıyor.

Ekran Görüntüsü 2025-07-12 10-34-11.png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü 2025-07-12 10-33-52.png
    Ekran Görüntüsü 2025-07-12 10-33-52.png
    223,7 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kod:
sudo apt update && sudo apt upgrade -y

sudo apt install git p7zip-full python3-wxgtk4.0

git clone https://github.com/Woe...

cd WoeUSB-ng

sudo apt install build-essential devscripts equivs git p7zip-full python3-all python3-pip python3-setuptools python3-wheel python3-wxgtk4.0

sudo python3 setup.py install

Hocam ben WoeUSB GitHub sitesinden kodları girip indirmeyi denemiştim sizin attığınız videoya göre tekrar deneyeceğim.

Hocam ben WoeUSB GitHub sitesinden kodları girip indirmeyi denemiştim sizin attığınız videoya göre tekrar deneyeceğim.

Bu Video'ya göre indirip kurduğumda bir sorun kalmadı boot ekranından sonra Windows yükleme ekranı geldi hocam teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kod:

cd WoeUSB-ng

sudo apt install build-essential devscripts equivs git p7zip-full python3-all python3-pip python3-setuptools python3-wheel python3-wxgtk4.0

Evet zaten usb'ye ventoyu yazdırıp gpt seçtim sonrada usbye windows 11 iso dosyasını yapıştırdım boot ekranında ventoy zaten açılıyor ventoy arayüzünde isoyu seçtikten sonra siyah ekranda kalıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü 2025-07-12 11-34-25.png
    Ekran Görüntüsü 2025-07-12 11-34-25.png
    186,2 KB · Görüntüleme: 16
Seçin biraz bekleyin.

Evet zaten USB'ye Ventoy'u yazdırıp GPT seçtim sonra da USB'ye Windows 11 ISO dosyasını yapıştırdım boot ekranında Ventoy zaten açılıyor Ventoy arayüzünde ISO'yu seçtikten sonra siyah ekranda kalıyor.

Kod:

cd WoeUSB-ng

Bu Video'ya göre indirip kurduğumda bir sorun kalmadı boot ekranından sonra Windows yükleme ekranı geldi hocam teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rica ederim. İyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı