Çözüldü Boot ekranından sonra mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar, sitede yeniyim. Şimdiden bir hata yaparsam kusura bakmayın.

Yaklaşık birkaç gündür bilgisayarım Boot ekranından sonra mavi ekran vermeye başladı. Mavi ekran verip kendini sürekli yeniden başlatıyor, bazen açılıyor, bazen açılmıyor. Bilgisayara yeni bir yazılım kurmadım, donanım değişikliği yapmadım. Minidump dosyalarını aşağıda paylaşıyorum.

Minidump.

Sistem özellikleri:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9300.
GPU: R7 240 2 GB.
RAM: 4 GB DDR2.
SSD: Hi-Level 120GB.
Anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2C.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve önerilen sürümü yükleyin. Keşke her yeni gelen arkadaş senin kadar bilinçli olsa. :) 2 günde Minidump dosyasını zar zor atıyor adamlar.
AMD'nin sürücülerinde her zaman en yeni sürüme geçmek iyi bir seçim olmayabilir.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve önerilen sürümü yükleyin. Keşke her yeni gelen arkadaş senin kadar bilinçli olsa. :) 2 günde Minidump dosyasını zar zor atıyor adamlar.
AMD'nin sürücülerinde her zaman en yeni sürüme geçmek iyi bir seçim olmayabilir.

Öncelikle iltifatınız için teşekkürler. Ama ne yazık ki sorun hâlâ devam ediyor. Dediklerinizi bir bir uyguladım. Bir de siteye yeni katılmanın heyecanından mıdır bilinmez en dikkat çeken şeyi yazmayı unuttum.
Bilgisayarın Power tuşuna basıldığı zaman fan son hızla 5-10 saniye dönmeye başlıyor (normalde o kadar uzun sürmüyordu). Bios ekranında diskleri gördüğü kısımda yaklaşık 30 saniye bekletiyor ve Boot ekranından sonra da mavi ekran veriyor ve sadece bu anlattığım şeyler olunca mavi ekran veriyor. Bios'u normal bir şekilde geçtiği zaman hata vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı