Boot menüde SanDisk Cruzer USB görünmeme sorunu

Neredeyse aynı zamandan bu yana ben de USB'den boot edemiyorum. Bilgisayarda SanDisk USB takılı değil ama sürekli onu takılı görüp diğerlerini görmüyor, zar zor gösterdim. Bu sefer de boot ekranını atlayıp masaüstüne dönüyor ve halen SanDisk'i takılı görüyor BIOS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun hortlaması iyi olmuş:) Yaşadığım sıkıntı bir kaç ay evvel çözüme kavuştu. Rufus programını bilirsiniz '' USB Bootable '' yapma aracı. Program ile ISO dosyasını USB' ye yazdırırken üstte '' Disk Bölüm Düzeni ve Hedef Sistem Türü '' seçeneği var. Ordan '' UEFI GPT Bölüm Düzeni '' seçeneğini seçip yazdırma işlemini yapınca sorun çözülmüş oldu. Yaptığım hata, diskim GPT olduğu halde MBR bölüm düzeninde yazdırma işlemini yapmam.

Bu arada yaşadığınız problemin çözümü hakkında malumatım yok. Kalın sağlıcakla.

En azından sizin sorun çözülmüş. Bu duruma sevindim. Rufus ile hazırladım ben de fakat olmuyor. Son çare bir önceki BIOS'a dönmek olacak sanırım fakat elimde güç kaynağı olmadığından bu işe girişemiyorum.

Uzun zaman sonra sorunu çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı