MrZaknafein Picopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 100 6 Eylül 2021 #1 Emir M. dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberler 10 için ama mantık aynı. Sizin tek yapmanız gereken (sadece 11 için) BIOS üzerinden TPM ayarını açmanız. Genişletmek için tıkla... Hocam Rufus'la ISO'yu yazdırdım res atarken F11le girdim menüye ama USB gözükmüyordu.
Emir M. dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberler 10 için ama mantık aynı. Sizin tek yapmanız gereken (sadece 11 için) BIOS üzerinden TPM ayarını açmanız. Genişletmek için tıkla... Hocam Rufus'la ISO'yu yazdırdım res atarken F11le girdim menüye ama USB gözükmüyordu.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 6 Eylül 2021 #2 MrZaknafein dedi: Hocam Rufus'la ISO'yu yazdırdım res atarken F11le girdim menüye ama USB gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... UEFI/GPT formatında yazdırdınız değil mi? BIOS'tan CSM kapatıp UEFI ayarını açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
MrZaknafein dedi: Hocam Rufus'la ISO'yu yazdırdım res atarken F11le girdim menüye ama USB gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... UEFI/GPT formatında yazdırdınız değil mi? BIOS'tan CSM kapatıp UEFI ayarını açmayı deneyin.