M Minpachie Kilopat Katılım 7 Kasım 2015 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #1 Merhaba, Windows 10 kurulumunu SSD'ye yapıyorum. Kurulum bittikten sonra Boot menüsünde SSD gözükmüyor. BIOS'ta SSD görünüyor. TosHIBA-TR200 şeklinde. Yeniden kurulum ekranına atıyor. Çözümünü bilen var mı? Anakart: Gigabyte B365M H.
Merhaba, Windows 10 kurulumunu SSD'ye yapıyorum. Kurulum bittikten sonra Boot menüsünde SSD gözükmüyor. BIOS'ta SSD görünüyor. TosHIBA-TR200 şeklinde. Yeniden kurulum ekranına atıyor. Çözümünü bilen var mı? Anakart: Gigabyte B365M H.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 17 Şubat 2020 #11 Hayır kurulumdayken belleği çıkartmayın. Disk seçiminde SSD’nin tüm bölümlerini silin ve devama tıklayın. Artı 0 Eksi
Hayır kurulumdayken belleği çıkartmayın. Disk seçiminde SSD’nin tüm bölümlerini silin ve devama tıklayın.
KS KS M Minpachie Kilopat Katılım 7 Kasım 2015 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #12 Şuan tekrar kurulum yapıyorum. Tüm bölümleri yeniden sildim. Birincil olanı seçip başlattım. Sonucu paylaşacağım. deleted dedi: Hayır kurulumdayken belleği çıkartmayın. Disk seçiminde SSD’nin tüm bölümlerini silin ve devama tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurulum ekranına attı. Artı 0 Eksi
Şuan tekrar kurulum yapıyorum. Tüm bölümleri yeniden sildim. Birincil olanı seçip başlattım. Sonucu paylaşacağım. deleted dedi: Hayır kurulumdayken belleği çıkartmayın. Disk seçiminde SSD’nin tüm bölümlerini silin ve devama tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurulum ekranına attı.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 17 Şubat 2020 #13 Belleği çıkartıp başlatın bilgisayarı. Artı 0 Eksi