Çözüldü Boot menüsünün tuşu nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Bilgisayarımı yeniden başatınca boot menüsünü hangi tuşlarla açabilirim?
F8 diye hatırlıyorum ama emin olamadım deneme tahtasına çevirmek yerine konu açayım dedim. :)

Laptoplarda markanın kendi tuşları oluyor. Masaüstülerde anakarta göre belirleniyor. Marka model belirtirseniz öğrenelim.

Buradan bakabilirsiniz.

pc ye format attim boot menusunde sorun yok ama windows acilinca kilit ekraninda kaliyor klavye mausem calismiyor yardim edermisiniz windowsum orjinal

Merhaba. Bilgisayarımı yeniden başatınca boot menüsünü hangi tuşlarla açabilirim?
F8 diye hatırlıyorum ama emin olamadım deneme tahtasına çevirmek yerine konu açayım dedim. :)

Tuşu öğrendikten sonra da BIOS'ta bu özelliğin açık mı kapalı mı olduğunu kontrol etmeyi unutmayın.

Ekstra olarak kilit ekranında bir şeye basamadığınız için mi kalıyor yoksa kilitlenmiş sonsuz bir resete mi girmiş demek istiyorsunuz ?

Tuşu öğrendikten sonra da BIOS'ta bu özelliğin açık mı kapalı mı olduğunu kontrol etmeyi unutmayın.

Ekstra olarak kilit ekranında bir şeye basamadığınız için mi kalıyor yoksa kilitlenmiş sonsuz bir resete mi girmiş demek istiyorsunuz ?
Hocam neden öyle yaptığını bilmiyorum en son abimin laptobundan USB'ye tekrar boot yükleyip tekrar format attım düzeldi. :) İlgin için teşekkürler.

F8 tuşuna basınca oldu hocam ama her sistemde farklı tuş oluyor sanırım. Ben tek tek bütün tuşları denemeyle uğraşmak istememiştim ama şansa ilk denediğim çıktı. Genelde F8 oluyor galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı