Boot Mismatch Boot Fail Hatası

CoolDerin

Megapat
Makaleler
5
Merhabalar,

Benim açtığım Hackintosh konuları insan kaçırtacak cinsten oluyor ama ne yapalım, neyse... Dosya bu: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer (Gözlerini bozmak isteyen inceleyebilir.)
Kext, driver vs. hazırlayıp sign.command create_vault.shlerle mühürleyip starta bastım. Sonuç başlıkta yazan hata. USB belleğin MBRsini tekrar yazdırıyorum.

Saygılar...

Sorunun kaynağı: Yanlış konfigürasyon (Vault devre dışı bırakıldı ve aşağıda yazılı ayarlar yapılmıştır.
Çözüldü.
MISC>Security>Vault Optional
Scan Policy 0

UEFI RequestingBootVarRouting işaretli ve connect driverlar işaretli.

Referans video = OpenCore и legacy BIOS – Hackintosh. Создание флешки и установка. Core 2 DUO (Rusçam yok ama bir şekilde takip ettim.)
Ama bir sorunum daha var o da sadece sistem Installerları görüyor. Nedense kurulu diskleri görmüyor. Onlar için yeni konu açmam gerekli.

"Toshiba Satellite L500-1UU PSLS9E+ 10.14.6 MBR - Technopat Sosyal Umarım bir dahaki başarılı kurulum konumu siz onaylarsınız. :)"

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı