Boot seçeneklerinde birden fazla Clover OS X Boot seçeneği

Vito Ferro

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 1 sene önce kadar Mountain Lion kurmuştum, o zaman Clover bootloader kullanmıştım. Onun üzerine neredeyse Mavericks, Yosemite gibi sürümlerini de kurdum. Şu an herşey sorunsuz çalışıyor fakat ne yaptıysam şu bios boot seçeneklerindeki Clover OS X Bootları yok edemedim. Windows yüklemeye kalksam bile yüklüyor fakat o seçenekler hala duruyor. Sinir bozucu bir durum yardımcı olursanız sevinirim :)

Not: Bios'u sıfırlayıp, Clover Boot options'tan Remove as UEFI Boot option seçme işlemini önermeyin çünkü belki de sayısız defa yapmışımdır bu işlemi.

maverick sorun2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
set up içerisinde asus larda boot menüsü silme var oradan siliniyor. setup girişini deneyiniz..

Tesekkurler, su an disardayim bilgisayarin basina gectigimde deneyip haber verecegim :)

Anakartım Gigabyte aynı şekilde setup işlemi yapılabiliyor mu? Bir de EasyBCD ile nasıl silmem konusunda bir kaynak var mıdır? İşletim sistemi olarak Mavericks yüklü çünkü

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı