"Boot selection popup menu has been selected" hatası

orhanaygun41

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba böyle küçük capli bir PC topladım benim tanıdığa fakat format attıktan sonra Windows 10 yeniden başlayacak dedi. Sonrasında başladı ve anakart Faxoon G41MXP marka böyle Casper yazısında kalıyor geçmek için delete tuşuna basıyorum geçiyor ve aşağıdaki fotoğraftaki yere geliyor ve oradan hiçbir türlü BIOS'a gecemiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?

159398534_1975640989284001_4153192491022862209_n.jpg
159300021_1975640965950670_6689913174112302285_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Reset Jumper'ı vardır, anakartın kitapçığında yazar.
Kitap yoksa anakartı iyicene bir incelemen gerekecek. Ya da nette bulabilirsin hangi jumper olduğunu
Onu diğer ayağa tak ve güç düğmesine bas.
PC hiçbir şey olmamış gibi bekleyecek.
2 sn sonra tekrar kapat PC'yi ve jumperi tekrar eski yerine tak (aksi taktirde açılmaz PC)

Ayrıca biosa girmek için F11 tuşu kullanılmaz.
Ya Del'dir ya da F2'dir.
F11 tuşu sadece hangi kısımdan açılış yapayım dersen lazım olur.
Yani F11'e bastığında Floppy, CD-ROM, veya HDD'den birini seçmeni sağlar ve onunla açılışa devam edersin.

Kaynak: Pc Açılmıyor lütfen yardım » Sayfa 1 - 1

Reset Jumper'ı vardır, anakartın kitapçığında yazar.
Kitap yoksa anakartı iyicene bir incelemen gerekecek. Ya da nette bulabilirsin hangi jumper olduğunu.
Onu diğer ayağa tak ve güç düğmesine bas.
PC hiçbir şey olmamış gibi bekleyecek.
2 sn sonra tekrar kapat PC'yi ve jumperi tekrar eski yerine tak (aksi taktirde açılmaz PC)

Ayrıca biosa girmek için F11 tuşu kullanılmaz.
Ya Del'dir ya da F2'dir.
F11 tuşu sadece hangi kısımdan açılış yapayım dersen lazım olur.
Yani F11'e bastığında Floppy, CD-ROM, veya HDD'den birini seçmeni sağlar ve onunla açılışa devam edersin.

Kaynak: Pc Açılmıyor lütfen yardım » Sayfa 1 - 1

Hocam yazanları yaptım jumperı buldum bir yana taktım sonra PC'nin düğmeye bastım sonra jumperı aynı yerıne geri koydum aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı