Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 20 Şubat 2021 #1 Boot option menude OS Boot Manager(Windows 10) en üstte. Benim istediğim Grub'u en üste almak, ilk başlatmak.
Boot option menude OS Boot Manager(Windows 10) en üstte. Benim istediğim Grub'u en üste almak, ilk başlatmak.
Son Kod Bükücü Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 49 Yer C:/Dünya/Türkiye/Trabzon.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Windows Boot Manager'in üstüne gelin entere basın ve grubu seçin. Artı 1 Eksi
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 20 Şubat 2021 #3 Bıos'una girip BOOT sekmesinden kurduğun Linux dağıtımını en başa al. Artı 1 Eksi
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 Alonso dedi: Boot option menude OS Boot Manager(Windows 10) en üstte. Benim istediğim Grub'u en üste almak, ilk başlatmak. Genişletmek için tıkla... BIOS menüsüne girip önyükleme(BOOT) seçeneğine gelip kullandığın dağıtımı en üste alıp ayarlarını kaydedip bilgisayarını yeniden başlat. Artı 1 Eksi
Alonso dedi: Boot option menude OS Boot Manager(Windows 10) en üstte. Benim istediğim Grub'u en üste almak, ilk başlatmak. Genişletmek için tıkla... BIOS menüsüne girip önyükleme(BOOT) seçeneğine gelip kullandığın dağıtımı en üste alıp ayarlarını kaydedip bilgisayarını yeniden başlat.
KS KS Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 20 Şubat 2021 #5 BIOS'da gözükmüyor KDE Neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Artı 1 Eksi
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #6 Alonso dedi: BIOS'da gözükmüyor KDE Neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... EasyBCD vb. programları kullanarak kullandığınız işletim sistemini önyükleme seçeneklerine ekleyebilirsiniz. Artı 1 Eksi
Alonso dedi: BIOS'da gözükmüyor KDE Neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... EasyBCD vb. programları kullanarak kullandığınız işletim sistemini önyükleme seçeneklerine ekleyebilirsiniz.
Son Kod Bükücü Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 49 Yer C:/Dünya/Türkiye/Trabzon.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #7 Alonso dedi: BIOS'da gözükmüyor kde neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulu olduğu diski seç. Artı 1 Eksi
Alonso dedi: BIOS'da gözükmüyor kde neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulu olduğu diski seç.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 20 Şubat 2021 #8 Alonso dedi: BIOS'da gözükmüyor KDE Neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı BIOS'larda dağıtımın adı yerine kurulu olan diskin modeli yazar. HDD ya da SSD kelimeleri geçen satırı BIOS'dan en üste alın. Artı 0 Eksi
Alonso dedi: BIOS'da gözükmüyor KDE Neon. Sadece donanımları(USB, DVD) sıralayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı BIOS'larda dağıtımın adı yerine kurulu olan diskin modeli yazar. HDD ya da SSD kelimeleri geçen satırı BIOS'dan en üste alın.
KS KS Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 20 Şubat 2021 #9 Ram_kafasi dedi: EasyBCD vb. programları kullanarak kullandığınız işletim sistemini önyükleme seçeneklerine ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Easybcd'de sadece Windows 10 gözüküyor. Disk gözükmüyor zaten BIOS'da DVD, USB ve OS Boot Manager var sadece. Artı 1 Eksi
Ram_kafasi dedi: EasyBCD vb. programları kullanarak kullandığınız işletim sistemini önyükleme seçeneklerine ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Easybcd'de sadece Windows 10 gözüküyor. Disk gözükmüyor zaten BIOS'da DVD, USB ve OS Boot Manager var sadece.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #10 Alonso dedi: EasyBCD'de sadece Windows 10 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sizin seçeneklere harici olarak eklemeniz gerekmektedir. Artı 1 Eksi
Alonso dedi: EasyBCD'de sadece Windows 10 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sizin seçeneklere harici olarak eklemeniz gerekmektedir.