Çözüldü Bootcamp ile kurulan Windows açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali kahya

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 5 2600x
GPU : Gigabyte 3070 OC Gaming
Bellek : 16 GB Ram
Ana Kart : Msi B450 Tomahawk
PSU : Corsair 600w 80+
Meslek
HelpDesk
Merhaba,

i5 işlemcili MacBook Pro 2020 bilgisayara Bootcamp ile Windows 10 Pro kurdum driver vs her şey güncellendi sorun yok ancak macOS işletim sistemine geçip geri Windows'a geçtiğimde açılırken unable to verify startup disk hatası alıyorum.

Çözüm
Bilgisayarı açarken veya yeniden başlatırken option (veya alt) ⌥ tuşunu basılı tutun.

Eki Görüntüle 2501177

Bu ekranı görünce tuşları bırakın ve buradan seçip girmeyi deneyin.

Bunu denedim bu ekranda Windows diskini görüyorum fakat aynı hata devam ediyor.
Sorun disk formatı ile ilgili olabilir mi? Mac'i tekrardan fat formatında kursam sorun düzelir mi?

Sorun çözüldü çözüm şöyle oldu: Windows kurduktan sonra Apple software uygulamasında Bootcamp uygulamasına ait 2 adet güncelleme var onları yapmayınca sorun çözüldü.
Bilgisayarı açarken veya yeniden başlatırken Option (veya Alt) ⌥ tuşunu basılı tutun.

macos-sierra-startup-disk.png

Bilgisayarı açarken veya yeniden başlatırken option (veya alt) ⌥ tuşunu basılı tutun.

Eki Görüntüle 2501177

Bunu denedim bu ekranda Windows diskini görüyorum fakat aynı hata devam ediyor.
Sorun disk formatı ile ilgili olabilir mi? Mac'i tekrardan fat formatında kursam sorun düzelir mi?

Sorun çözüldü çözüm şöyle oldu: Windows kurduktan sonra Apple software uygulamasında Bootcamp uygulamasına ait 2 adet güncelleme var onları yapmayınca sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı