Bootcamp MacBook Pro Windows 10 parlaklık değişmiyor

Mudymug

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD
Merhaba. Her yolu denedim ama maalesef çözemedim. Parlaklık Windows üzerinde değişiyormuş gibi gözüküyor ama ekran parlaklığım en yüksekte kalıyor. Ekran kartı driverlarını sildim yeniden yükledim, ikisi de en güncel sürüm.

Merhaba. Her yolu denedim ama maalesef çözemedim. Parlaklık Windows üzerinde değişiyormuş gibi gözüküyor ama ekran parlaklığım en yüksekte kalıyor. Ekran kartı driverlarını sildim yeniden yükledim, ikisi de en güncel sürüm.
Çözebildiniz mi acaba?

NVIDIA driverlarını son sürüm kullanırsanız parlaklık konusunda sorun yaşarsınız Bootcamp'in kendi yazılımının içerisinde kurduğu driverlar ile NVIDIA sürücüsünü kurup ya da ekran kartınızın modeli ile yanında MacBook modeliniz ile internette ararsanız uygun driverı bulup kurup parlaklığınızı kontrol edebilirsiniz. MacBook'lar için üretilen NVIDIA driverları farklı oluyor. Bir tık hortlattım ama işinizi görür umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı