Bootloader açmadan ROM atılabilir mi?

Kafam karıştı. Özet geçer misin?

Kafam karıştı. Özet geçer misin?

Hocam Bootloader kilidi açık değil benim, telefona ROM atmaya çalışıyorum ama Bootloader açık olmadan araştırdım bayağı bir işte en sonunda ayarlardan güncelleme paketini indir dedim ve kurdun aynı ROM'u cihaz yeniden başladı ve hesap kilitlendi, 2. el almıştım telefonu eski kullanıcının şifresini falanb hesbaını istiyor, kilitlendi cihaz açamıyorum ne yapmalıyım.

Hocam Bootloader kilidi açık değil benim, telefona ROM atmaya çalışıyorum ama Bootloader açık olmadan araştırdım bayağı bir işte en sonunda ayarlardan güncelleme paketini indir dedim ve kurdun aynı ROM'u cihaz yeniden başladı ve hesap kilitlendi, 2. el almıştım telefonu eski kullanıcının şifresini falanb hesbaını istiyor, kilitlendi cihaz açamıyorum ne yapmalıyım.

Cihazın faturasıyla müşteri hizmetlerine başvurun. Burada size kimse kilit kaldırma gibi yasa dışı rehberlerde yardımcı olamaz. Onun dışında kilit açmadan kullandığınız ROM'u da değişemezsiniz. Ayrıca şu anki kullandığınız ROM'u da rootlayabilirsiniz. Cihazda ROM olmasa açamazsınız cihazı.

Cihaz neydi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı