Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 839 Çözümler 3 20 Şubat 2024 #1 Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum bootloader kilidini kaldırmaya çalışıyorum. Mi Flash Unlock'u da indirdim fakat Fastboot moduna aldığımda uygulama telefonu algılamıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2024
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum bootloader kilidini kaldırmaya çalışıyorum. Mi Flash Unlock'u da indirdim fakat Fastboot moduna aldığımda uygulama telefonu algılamıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm 4 4 420957 20 Şubat 2024 Sürücüleri yüklemeniz gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürücüleri yüklemeniz gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 20 Şubat 2024 #2 Sürücüleri yüklemeniz gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Sürücüleri yüklemeniz gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 20 Şubat 2024 #3 Minimal adb driver yükle Artı 0 Eksi
KS KS Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 839 Çözümler 3 20 Şubat 2024 #4 420957 dedi: Sürücüleri yüklemeniz gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video sayesinde oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
420957 dedi: Sürücüleri yüklemeniz gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video sayesinde oldu teşekkürler.