Redmi Note 11 Pro bootloader kilidi açılmıyor

TRali53

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Redmi Note 11 Pro cihaz var geliştirici seçeneklerine giriyorum oradan hata veriyor, Xiaomi Community'e giriyorum orada da hata veriyor. Sürekli şu tarihte tekrar deneyin diyor, her gün ise tarih artıyor. Geliştirici seçeneklerindede hep tekrar deneyin diyor bir türlü açılmıyor.

Elimde Redmi Note 11 Pro cihaz var geliştirici seçeneklerine giriyorum oradan hata veriyor, Xiaomi Community'e giriyorum orada da hata veriyor. Sürekli şu tarihte tekrar deneyin diyor, her gün ise tarih artıyor. Geliştirici seçeneklerindede hep tekrar deneyin diyor bir türlü açılmıyor.
Hyper os un yeni metodunu uygulanan gerek hesabın global olarak acil 30 gün bekleyip her gün açılana kadar saat 7 de izin alman için basman lazım yok ben beklemek istemiyorum diyorsanız internette bootlader baypass diye bir aratip araştırın orası daha kisa

Hyper OS un yeni metodunu uygulanan gerek hesabın global olarak acil 30 gün bekleyip her gün açılana kadar saat 7 de izin alman için basman lazım yok ben beklemek istemiyorum diyorsanız internette bootlader baypass diye bir aratip araştırın orası daha kisa

Açalı çok oldu bir günde tek tuşla yeni hesapla açtım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı