Bootloader'ı Farklı Şekilde Yükleme

Nick.bulamadim

Megapat
Os X 10.9.2 yi kurduktan sonra clover bootloader ı OS X 10.9.1 de ki yöntemle kursam bilgisayarı çalıştırdığımda hiçbir tuşa basmadan boot ekranı gelirmi ? önce mac kurmak zorundamıyım. Yani ilk loader gelsin 5 sn içinde bir tuşa basmassam windows boot etsin. böyle bişey yapılabilirmi. Sonny vaio da boot menüsü açamadığım için loaderı 10.9.2 deki gibi yükleyince açamıyorum. Bu yüzden sordum.

Evet önce MacOs kurmalısın. Bunun sebebi tek hdd kullanıyor olman dual boot yöntemleri ile ilgili videolar var.
Evet 5 saniye içinde ister mac ister windows u boot edebilirsin. Ben bu şekilde kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, yeni sabit diskim geldiğinde önce mac sonra win8 kurucam fakat aklımda bir soru var. nasıl yapıcam bu işi win8 temizmi kurmam gerekiyo yoksa recoverimi kopyalasam olurmu ?

Recovery konusunda birşey diyemeyeceğim. Ama mantıken temiz kurulum daha iyi olur. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı