Çözüldü Bootmgr eksik hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elektrik gitmişti sonra hazır gitmişken anakartı çıkarıp kasamı temizleyeyim dedim. Temizledikten sonra sistem açılırken aşağıdaki hatayı alıyorum acaba bir kabloyu eksik mi bağladım anlamış değilim. Sadece anakartı ekran kartını ve kabloları çıkarıp taktım bu sorun neden kaynaklanır, nasıl çözerim? Cevaplarsanız sevinirim.

image.jpg

Çözüm
Arkadaşlar sağ olun, sistem format durumu yok. 2 saat önce kullandım daha sonra SATA kablolarını vs çıkardım. Şimdi bakayım belki tam oturmamıştır, sonucu bildireceğim.
Evet sorun kablolarda imiş, çıkarıp takınca düzeldi, hepinize teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba elektrik gitmişti sonra hazır gitmişken anakartı çıkarıp kasamı temizleyeyim dedim. Temizledikten sonra sistem açılırken aşağıdaki hatayı alıyorum acaba bir kabloyu eksik mi bağladım anlamış değilim. Sadece anakartı ekran kartını ve kabloları çıkarıp taktım bu sorun neden kaynaklanır, nasıl çözerim? Cevaplarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 865919
Sabit disk i görmüyor veya içindeki işletim sistemi silinmiş tam olarak bu , sorunu çözmek için hard diskin güç kablosunu ve sata kablosunu taktığınızdan emin olunuz

Arkadaşlar sağ olun, sistem format durumu yok. 2 saat önce kullandım daha sonra SATA kablolarını vs çıkardım. Şimdi bakayım belki tam oturmamıştır, sonucu bildireceğim.

Çözüm
Rica ederiz hayırlı ve sağlıklı günler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı