Çözüldü "BOOTMGR image is corrupt. The System cannot boot" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Celarus

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım normal bir şekilde masaüstü acıktı ve tuvalete gittim tuvaletten geldikden sonra iste bootgmr image is corrupt. The System cannot boot hatası yazıyordu bilgisayarda. Ben de bilgisayarı kapatıp yeniden başlatmayı denedim lakin olmadı ve fişini çektim ben de ve şimdi bilgisayar açılmıyor. 1 saniye açılıyor gidiyor ve bunu hep tekrarlıyor. Ekran falan yok bir tek açma tusunun üstündeki ısık geliyor gidiyor bir de pıt diye bir ses geliyor gidiyor.

20220412_180145.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım normal bir şekilde masaüstü acıktı ve tuvalete gittim tuvaletten geldikden sonra iste bootgmr image is corrupt. The System cannot boot hatası yazıyordu bilgisayarda. Ben de bilgisayarı kapatıp yeniden başlatmayı denedim lakin olmadı ve fişini çektim ben de ve şimdi bilgisayar açılmıyor. 1 saniye açılıyor gidiyor ve bunu hep tekrarlıyor. Ekran falan yok bir tek açma tusunun üstündeki ısık geliyor gidiyor bir de pıt diye bir ses geliyor gidiyor.

Eki Görüntüle 1357682
Ya diskiniz bozuktur ki büyük ihtimalle öyle, ya siz bilgisayarın başında değilken birisi gelip EFI dosyalarını ellemistir. :D

Masaüstü ise SATA kablosunu kontrol edin. Diski sokup takın. Masaüstü değilse bu adımı geçebilirsiniz. Kurulum diski hazırlayıp bilgisayarı onar seceneklerinden komut satırına girin ve
bootrec /fixmbr bootrec /rebuildbcd
Komutlarını girin.
Yine olmazsa başka bir bilgisayardan Hiren's Boot USB PE hazırlayıp diskinizin sağlığına bakın. HDD ise bad sector testi yapın. Sonucunu paylaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı