Boralo'nun VLLR'lı Minecraft'ını nereden indirebilirim?

İşletim sistemi
Windows 10
Bilgin için teşekkür ederim biraz daha araştırıp geri dönüş yapacağım.

Tekrardan merhaba. Vllarla alakalı tüm aramalarımda boralonun serisi çıkıyor bir kanalım var bana bir mod önerebilir misin?

Efendim forumlarda gezin aslında MC.farlends.com da vardı kapandı vllr tüm fo forum yazılarını okuyun birinde mail adresi olacak mail adresinden villar yasaklı sürümü istediğinizi söyleyin onlar size satacaktır 5 dolardı herhalde.

Efendim forumlarda gezin aslında MC.farlends.com da vardı kapandı vllr tüm fo forum yazılarını okuyun birinde mail adresi olacak mail adresinden villar yasaklı sürümü istediğinizi söyleyin onlar size satacaktır 5 dolardı herhalde.

Minecraft Bedrock için istiyorsan, buldum. Telefondan denedim ama PC’deki Bedrock Edition’da da çalışacaktır.

Google’da “vllr addon” aramasını yapınca birçok creepypasta’nın bulunduğu iki eklenti buldum:

Sayfaların aşağısına inersen hangi sürümler için uyumlu olduğunu ve indirme linkini görürsün, ama sürüm önemli değil. Eklentileri oradan indirebilirsin.

Ancak, yine de eklentinin sayfasına gidip özelliklerine bakmanı öneririm.

Böyle bir eklenti daha buldum ama denemedim. Yine de daha çok mob var:

⚠️ Bu arada, indirdiğin dosyaları VirusTotal’da taratmayı unutma. Ne olur ne olmaz.

Ben, Minecraft Patched’ın v1.21.91.1 sürümünü kullandım ve sorun olmadı. Eklentilerin çalışması için yeni dünya oluştururken deneysel özellikleri açmanı öneririm. Açmadan da çalışıyor fakat bazı özellikleri çalışmayabilir. Ama Patched sürümüne gerek yok.

Ekran görüntülerine, bu yanıttaki dosya eklerinden bakabilirsin. Çağırma yumurtalarının nerede olduğunu da gösterdim ayrıca. İkinci eklenti de aynı şekilde çalışıyor. (Minecraft, x-ray doku paketi kullandığım için öyle görünüyor.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251007-234728_Minecraft(Patch).jpg
    Screenshot_20251007-234728_Minecraft(Patch).jpg
    278,3 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20251007-234801_Minecraft(Patch).jpg
    Screenshot_20251007-234801_Minecraft(Patch).jpg
    259,7 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20251007-234826_Minecraft(Patch).jpg
    Screenshot_20251007-234826_Minecraft(Patch).jpg
    277 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Technopat Haberler