Efendim forumlarda gezin aslında MC.farlends.com da vardı kapandı vllr tüm fo forum yazılarını okuyun birinde mail adresi olacak mail adresinden villar yasaklı sürümü istediğinizi söyleyin onlar size satacaktır 5 dolardı herhalde.
Efendim forumlarda gezin aslında MC.farlends.com da vardı kapandı vllr tüm fo forum yazılarını okuyun birinde mail adresi olacak mail adresinden villar yasaklı sürümü istediğinizi söyleyin onlar size satacaktır 5 dolardı herhalde.
Sayfaların aşağısına inersen hangi sürümler için uyumlu olduğunu ve indirme linkini görürsün, ama sürüm önemli değil. Eklentileri oradan indirebilirsin.
Ancak, yine de eklentinin sayfasına gidip özelliklerine bakmanı öneririm.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Böyle bir eklenti daha buldum ama denemedim. Yine de daha çok mob var:
MCPE Myths Addon V5 (Update) Myths addon for minecraft pe, epic battles in minecraft pe, this addon adds the most famous myths of all minec...
www.mcbedrock.com
Bu arada, indirdiğin dosyaları VirusTotal’da taratmayı unutma. Ne olur ne olmaz.
Ben, Minecraft Patched’ın v1.21.91.1 sürümünü kullandım ve sorun olmadı. Eklentilerin çalışması için yeni dünya oluştururken deneysel özellikleri açmanı öneririm. Açmadan da çalışıyor fakat bazı özellikleri çalışmayabilir. Ama Patched sürümüne gerek yok.
Ekran görüntülerine, bu yanıttaki dosya eklerinden bakabilirsin. Çağırma yumurtalarının nerede olduğunu da gösterdim ayrıca. İkinci eklenti de aynı şekilde çalışıyor. (Minecraft, x-ray doku paketi kullandığım için öyle görünüyor.)