Çözüldü Borderlands 2 Multi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
Sorun bu. Oyuna arkadaşımı davet etmek için sağ sekmedeki 4 haneden (Çevrimdışı) modunu çevrimiçine çevirmek için basıyorum. Sonra oyun sürekli açılıp kapanıyor. Bir uyarı ekranı geliyor fakat yakalamak imkansız, bende ekran videosu alarak bu mesajı yakaladım. Sorun buymuş. Araştırdım bu sorunu yaşayan başka kimse yokmuş, arkadaşımda da aynı şey olmakta. Sebebi nedir sizce?

Dosya Ekleri

• 095d9a36d4a101077bf1c86795b390ab.jpg
    095d9a36d4a101077bf1c86795b390ab.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 210
  • 2.PNG
    2.PNG
    46,2 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen oyununuz lisanslı değil. Satın alırsanız bir sıkıntı olmadan oynayabilirsiniz.

Oyunum orjinal, steam üzerinden

Oyunum orjinal dostum
Hocam 2-3 gecedir arkadaşlarla oynuyoruz Steam üzerinden ve kimse böyle bir sorun yaşamıyor. Eğer satın alınmışsa sıkıntı internet bağlantınızdadır fakat bunu ikinizinde yaşaması pek mümkün değil.

Hocam yani bu oyunu bedava dağıttılar diye hatırlıyorum. Ben hiç bir sıkıntı çekmedim. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin ve sunucu durumuna bir bakın bence.

Dostlarım, sorunum çözülmüştür. Muhtemelen o gün serverlarda bir sıkıntı mevcuttu. Şuan oynayabiliyorum, ilginize teşekkürler [Konu Kilit]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı