GOTY kurabilirsiniz. GOTY ek olarak DLC'lere yama yapıyor. DLC olmasa bile sıkıntı yok. Remastered kuracaksanız 4K çözünürlük DLC'sinin yüklü olması gerekiyor.Forumlarda biraz gezindim fakat ya GOTY Edition ya da Remastered var hiç normal Borderlands 2 yok. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
(Oyun Steam'den)
GOTY kurabilirsiniz. GOTY ek olarak DLC'lere yama yapıyor. DLC olmasa bile sıkıntı yok. Remastered kuracaksanız 4K çözünürlük DLC'sinin yüklü olması gerekiyor.
Donanımhaberde vardı ben indirmiştim oradan yaklaşık 2-3 hafta önce hiçbir sıkıntısınıda görmedim.
GOTY dediğin şey aynı oyunun DLC'ler ile birlikte paket olarak satılan halidir. Bilgisayarının desteklemediği Remastered olur ama GOTY olmaz. Bir bilgisayarın oyunu destekleyip DLC'yi desteklemediğini görmedim ben ki DLC de yokmuş zaten sizde. Anlamadıysanız 1 kez daha anlatmayacağım.GOTY destekleyecek bilgisayarım yok kusura bakmayın.
var Borderlands 2 Turkce Yama[T.O.M].rar virus toteldenn baktım temizForumlarda biraz gezindim fakat ya GOTY Edition ya da Remastered var hiç normal Borderlands 2 yok. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
(Oyun Steam'den)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.