Borderlands 3 ve tüm DLC'leriyle beraber yüzde 86 indirimle 83,54 TL! Garip bir indirim olmuş. Oyunun diğer paketlerine bakarsanız anlarsınız. Sadece ana oyun 77 TL. Bu fiyatla DLC'lerin hepsini sadece 7 TL'ye almış oluyorsunuz.
Borderlands 3 Ultimate Edition is the quintessential Borderlands 3 experience, featuring the base game plus all 6 content add-ons and the full collection of bonus cosmetic packs!
Bu firmanın yaptığı bir indirimler garip oluyor da gene de yararımıza. Almak isteyen varsa alsın gitsin Zamanında bedava dağıtılmıştı da güzel oyundur kendisi.
Oyunu Epic'den 1 kere bitirmiş ve şu anda 10. seviye zorluk modunun %70'ini tamamlamış birisi olarak söylüyorum oyun çok ucuz kalitesine göre kesinlikle alınmalı.
2K daha önce ''Sid Meier's Civilization VI : Platinum Edition'' paketini 23 TL den satışa çıkartmıştı. Sonra fiyatını 45 dakika içerisinde değiştirerek yükseltti. Alanlardan biri de bendim. Bu denli büyük bir firmadan böyle hataları çok sık göreceğimizi düşünmüyorum. Hata olduğunu düşünüyorum. Çünkü alt paketi ile aralarında yaklaşık 50 TL fark var.
Bu firmanın yaptığı bir indirimler garip oluyor da gene de yararımıza. Almak isteyen varsa alsın gitsin Zamanında bedava dağıtılmıştı da güzel oyundur kendisi.